Vrijwilligers

De collectieve ruimte maken we met elkaar. Zoals de Rommelmarkt op zondag met de inzet van veel mensen tot stand komt. Door buren en kennissen die zich zelf niet eens vrijwilliger zouden willen noemen, maar wel even spontaan meehelpen tafels klaar te zetten of na afloop te helpen opruimen.

Om activiteiten te kunnen blijven organiseren zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Kom jij ons team versterken, een paar uur in de maand of af en toe bij bepaalde activiteiten? Kom eens langs op zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur of op donderdagavond vanaf 18:00 uur bij Resto Van Harte. Wij vertellen je graag wat onze plannen zijn en je bepaalt zelf of en op welke manierĀ  en hoe vaak jij je steentje bij wilt dragen. Elke nieuwe vrijwilliger ontvangt een bon voor een gratis maaltijd voor 2 personen bij Resto Van Harte. Met jouw hulp maak je het mogelijk dat De Nachtegaal een ontmoetingsplek voor Grubbehoeve en de buurt blijft.

JA, IK HELP MEE

Ben jij een middag of avond in maand beschikbaar? Of ken je iemand die af en toe mee zou willen helpen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht