Investeer jouw tijd

Een collectieve ruimte is een plek waar mensen met hun specifieke talenten, interesses en met hun netwerken samen komen. Gewoon voor de gezelligheid en ontspanning.  Of je nu van koken houdt, een snuffelmarkt organiseert, graag de handen uit de mouwen steekt bij klussen of schoonmaken. Misschien wil je op de achtergrind meedenken en meehelpen met het organiseren van activiteiten projecten. Of sta je liever af en toe achter de bar om iedereen, bekenden en nieuwe bezoekers, gastvrij verwelkomt. Jouw inzet en hulp is niet voor niets. Gezamenlijk ontwikkelen we ons sociaal en cultureel kapitaal. Doordat je deel uit gaat maken van ons brede en gevarieerde netwerk en toegang krijgt tot middelen en kennis die wij hebben om activiteiten en projecten te organiseren. Of leer je mensen kennen die jou af en toe kunnen helpen.

We zijn altijd op zoek naar mensen die af en toe wat willen helpen. Heb jij tijd en mogen we jou een paar keer per jaar bellen om mee te helpen?

Geef je tijd en aandacht

Stichting Collectieve Ruimten Grubbehoeve kan altijd extra handen gebruiken. Neem contact op en vertel hoe jij je tijd en aandacht zou willen geven aan de community!