Zaalverhuur

Vergaderen en bijeenkomen in hartje Bijlmer

De ruimtes van De Nachtegaal bestaat uit drie aparte delen: de huiskamer, de (voormalige) Blauwe zaal) in het middengedeelte en de Museumzaal. Elk van deze ruimten hebben een eigen unieke sfeer. De vloer van de collectieve ruimte is verdiept tot ruim een meter onder het maaiveld.

Vanuit de zalen kijkt u uit op ooghoogte uit over het park. Vlak bij de flat ligt een kleine speelweide met een terras, een jeu de boule baan, een kinderspeelplaats. Het rustige parklandschap wordt omsloten door de omringende flats Kleiburg, Kruitberg en Groeneveen.

Verderop aan de hofzijde loopt een laantje met aan weerszijden vleugelnootbomen aan de oever van de Grubbezee.Het honingraatvormige eilandje met kenmerkende witte beeld van Mama Aisa licht helder op en markeert het centrum van het Bijlmer Museum gebied. Aan de overzijde van het water overspannen de betonnen pilaren de karakteristieke contouren van de metrolijn.

De huiskamer met bar en keuken

De buurtkamer is een sfeervolle ruimte met tafels, een keuken en een bar. Het een ontmoetingsplek waar je ongedwongen binnen kunt lopen, nieuwtjes uitwisselt, de krant leest of even een kopje koffie drinkt. De keuken wordt gebruikt door bewoners die koken voor flat- en buurtgenoten. Tevens biedt de keuken de mogelijkheid om bij activiteiten catering te kunnen aanbieden.

De (voormalige) Blauwe Zaal

De Blauwe Zaal is de middelste zaal van de ruimte. Het is licht en multifunctioneel. De zaal kan apart worden gebruikt voor vergaderingen of activiteiten, maar ook, door het verwijderen van de demontabele panelen, gedeeltelijk of in zijn geheel worden samengevoegd met de huiskamer zodat er een grote evenementenzaal of restaurant ontstaat met ruimte voor max. 50 a 60 personen. De ruimte kan ook afzonderlijk worden gebruikt voor vergaderingen, presentaties of grotere evenementen en bijeenkomsten. Het meubilair met kleine vierkante tafels maakt allerlei opstellingen mogelijk. De ruimte bevat een grote witte projectiewand.

Museumzaal

De achterste ruimte, de Museumzaal, is ingericht met exposities van het Bijlmer Museum. In een entourage van sfeervolle foto’s, affiches en allerlei objecten die de historie van de Bijlmer weerspiegelen staat een grote vergadertafel (tot 12 personen) en kleinere informele zithoekjes. Deze ruimte heeft een eigen ingang en is zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties en kleinere bijeenkomsten.

Voorwaarden en tarieven

We houden rekening met de vele buren die boven ons wonen. Daarom stellen we een aantal voorwaarden bij verhuur.  Live-muziek, DJ’s alsmede het meebrengen van een eigen muziekinstallatie is niet toegestaan. Max. toegestane geluidsniveau is 80 dB. Maximale eindtijd is 23:00 uur, zaal dient om 00:00 uur leeg en opgeruimd te zijn. De zalen zijn maximaal geschikt voor groepen tot max. 50 personen. Vanwege organisatorische beperkingen moeten we terughoudend zijn met verhuur voor grotere activiteiten en feesten. Neem contact met ons voor de tarieven en beschikbaarheid. Vermeld daarbij uw telefoonnummer en bereikbaarheid zodat we snel contact met u kunnen opnemen,

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht