Uw activiteit in een museale omgeving

De grote zaal is multifunctioneel met keuken en bar en kan gehuurd worden voor bv. vergaderingen en bijeenkomsten ( tot 20 personen).

De museumzaal is een prettige en inspirerende ruimte voor vergaderingen van jouw vereniging of jouw organisatie.

We verwelkomen jou graag voor het huren van een van onze ruimtes voor een eigen activiteit, vergadering of bijeenkomst. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen vanaf 3 tot 20 personen waarbij voldoende ruimte in acht kan worden genomen. De ruimte beschikt over meerdere gescheiden in- en uitgangen en een goede ventilatie.

Er is een professionele keuken die gebruikt kan worden om zelf maaltijden te bereiden of op te warmen. Op mooie dagen kun je tevens gebruik maken van het terras aan de zuidzijde tot maximaal 20:00 uur. Het is zonnig en biedt een fraai uitzicht op de authentieke Bijlmer met het  wijdse Engelse parklandschap en de Grubbezee.

De collectieve ruimte bevindt zich centraal in een flat met honderden bovengelegen woningen. We houden graag rekening met onze buren, die hier wonen omdat ze houden van zowel levendigheid as stilte. Daarom hanteren we voor alle activiteiten een eindtijd van 22:00 uur. 

Wilt u meer weten? Kom langs bij een van onze activiteiten, bijv. op woensdag avond (Resto van Harte) van  17:00 – 20:00 uur.  Of neem per mail contact met ons op.